Контакт
Адреса:
БУЛЕВАР КОЧО РАЦИН 14, ПОШТ.ФАХ 148
Скопје, Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: +389 (0)2 3114 655, +389 (0)2 3115 762, +389 (0)2 3114 776
Факс: +389 (0)2 3215-841